Loterijen vergelijken

Denk jij er soms aan om eens een gokje te wagen? Waarom ook niet, wie niet waagt, die niet wint, toch? Er bestaan heel wat verschillende loterijen, elk met andere eigenschappen. Bij het kiezen van een loterij hou je best rekening met de winkans, prijs van het lotje en natuurlijk de jackpot. Ook handig om te weten, is wanneer de trekking zal zijn. Niet iedere loterij maakt elke week een winnaar gelukkig. Vraag je dus eerst af wat jij belangrijk vindt. Een hoge winkans? Elke week een trekking? Of de prijs van het lotje? Hoe dan ook je zal er zeker eentje vinden die op jouw lijf geschreven is. Om je een handje te helpen hebben we een aantal loterijen met hun specificaties en winkansen in een overzichtelijke tabel gegoten.

Lotto Eurojackpot Vriendenloterij BankGiroloterij Postcodeloterij Staatsloterij
Jackpot

€ 2,7mln

€ 10 mln

€ 54,9 mln

€ 1 mln

€ 20,8 mln

€ 30 mln

Winkans

1 op 5,7

1 op 26 1 op 4,47 1 op 3 1 op 7

1 op 1,8

Lotprijs

€ 2

€ 2 € 1,5 € 13 € 13,5

€ 15

Trekking

Elke zaterdag

Elke    vrijdag 9de van de maand 7de van de maand 8ste van de maand

10de van de maand

Welkomstacties

Heb jij nog nooit meegespeeld, maar wil je nu toch eens kans maken om in één klap miljonair te worden? Dan kun je profiteren van heel wat welkomstacties. Loterijen leggen nieuwe abonnees namelijk erg goed in de watten. Zo krijg je bij Lotto vaak 10 gratis loten of kans op een extra geldprijs. Ook bij de Staatsloterij krijg je af en toe, afhankelijk van het abonnement dat je kiest, 10x een half of een heel staatslot gratis. Bij andere loterijen maak je dan weer gegarandeerd kans op een prijs. Het is dus zeker de moeite waard om de verschillende loterijen te vergelijken.

© 2024 · besparenisvergelijken.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.