Datingwebsites vergelijken

In de wereld van daten zijn de opties eindeloos. De keuze die je maakt, is afhankelijk van de reden waarom je wilt daten, op welke manier en met wie. Om te voorkomen dat je datingsites gaat afstruinen waar je toch niet gaat vinden wat je zoekt, kan je hieronder gemakkelijk alle datingsites met elkaar vergelijken. Ook geven we je graag onze top datingsites mee.

De top 3 datingsites

1) Novamora

Ben je op zoek naar een spannende date vol passie? Die vind je gegarandeerd op Novamora.nl! Je matcht hier met mensen op basis van hobby’s, interesses en eigenschappen. Om het spannend te houden, kun je bij Novamora een zelfgekozen profielnaam kiezen en blijft je e-mailadres altijd verborgen voor anderen. Wil je echt helemaal anoniem blijven? Dan bestaat de optie om geen profielfoto te tonen. Door al die geheimzinnigheid denk je vast: ontstaan er dan niet allemaal nepprofielen? Die heb je – in tegenstelling tot andere erotische datingsites – bij Novamora niet! Fairplay is het motto en de medewerkers doen hun uiterste best om kwaadwillende leden te verwijderen. Het aanmelden is bij Novamora volledig gratis, nog een reden om een kijkje te nemen op deze razend populaire datingsite.

2) MetJou

Bij MetJou.nl geldt: less is more. De datingsite kenmerkt zich door eenvoud, snelheid en gebruiksgemak. Op de site vind je alle vlotte, actieve en flirtende volwassenen. Van twintigers tot begin veertigers en iedereen die er tussen in zit. Val je net buiten deze leeftijden, niet getreurd want er is ook een ruim aanbod in de andere leeftijdscategorieën! MetJou is een betrouwbare en veilige plek om een nieuwe liefde te vinden. In slechts enkele kliks heb je contact met jouw droomdate! Net zoals bij Novamora vind je ook hier geen nepprofielen en maak je helemaal gratis je eigen account aan.

3) Lexa

Lexa.nl is een bekende naam in de datingscene. Als één van de oudste datingsites van Nederland hebben ze een populair platform voor serieuze singles opgebouwd. Zowel de website als de app bieden de mogelijkheid om direct foto’s te zien, te flirten en te chatten. Je kunt met Lexa zelfs internationaal daten! Het enige keerpunt: lidmaatschap bij Lexa is iets duurder dan bij andere sites. Voor een maand betaal je € 24,99. Kies je voor een lidmaatschap van drie maanden dan betaal je € 16,99 per maand en voor zes maanden € 9,99 per maand.

© 2024 · besparenisvergelijken.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.